(projekt zrušen)

Deep space warriors (DSW.NET) je technologické pokračování rady online tahové strategie postavené na principech hry Civilization, avšak odehrává se v prostředí vesmíru. Jako taková pak nabízí hráči mapu, po které může pohybovat jednotkami, napadat nepřátelské jednotky a planety a setkávat se s dalšími objekty, které se na mapě vyskytují.

Hráč buduje ekonomiku pomocí planet a technologií a na základě této ekonomiky pak buduje armádu aby rozšířil sféru svého vlivu do větší části mapy.

Hra umožňuje několik možností jak vyhrát oproti tomu neklade prakticky žádné překážkdy k dosažení tohoto cíle. Hráč tak může naplno rozvinout své strategické schopnosti a bez omezení je porovnat se schopnostmi ostatních. Hraje přitom sám za sebe a není nikým řízen, hra neklade ani omezení typu počty útoků za den ale poskytuje akci kdykoliv, kdy hráč má k dispozici dostatek herních prostředků

Silnou částí je také technická podpora jakou jsou například RSS feed, screensaver čerpající data z tohoto feedu, aktivní okno umístitelné na plochu windows nebo na webové stránky a v neposlední řade také ovládací rozhraní, na které si může hráč vybudovat klienta.